Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας

Καλωσορίσατε στο www.itheod.gr. Παρακάτω περιγράφονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας και ισχύουν για όλους τους επισκέπτες και χρήστες αυτής. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους και προϋποθέσεις πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα διότι η χρήση ή επίσκεψη της Ιστοσελίδας προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των περιγραφόμενων με την παρούσα όρων. Σε περίπτωση διαφωνίας με τους όρους χρήσης, οφείλετε να μην κάνετε χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου της εν λόγω ιστοσελίδας.

1.Πνευματικά Δικαιώματα

Όλο το περιεχόμενο που περιέχεται στην ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, λογοτύπων, εικόνων, ήχων, βίντεο, λογισμικού και άλλων στοιχείων, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του διαγνωστικού εργαστηρίου “Θεοδωράκος Ι.” και προστατεύεται από τους ισχύοντες νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και άλλων σχετικών διατάξεων. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, διανομή, μετάδοση, πώληση, επανεκτέλεση, αναδημοσίευση ή αξιοποίηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του διαγνωστικού εργαστηρίου “Θεοδωράκος Ι.”.

2.Περιεχόμενο και Πληροφορίες

Η Ιστοσελίδα παρέχει πληροφορίες και υπηρεσίες σχετικά με το διαγνωστικό εργαστήριο “Θεοδωράκος Ι.” και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακρίβεια και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρέχονται, αλλά δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν παραλείψεις. Η χρήση των πληροφοριών που παρέχονται γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.

3.Συνδέσεις προς Τρίτες Ιστοσελίδες

Η Ιστοσελίδα μπορεί να περιέχει συνδέσεις προς ιστοσελίδες τρίτων. Οι συνδέσεις αυτές παρέχονται για ενημέρωση και το διαγνωστικό εργαστήριο “Θεοδωράκος Ι.” δεν ελέγχει ή είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο και τις πρακτικές ασφαλείας των εν λόγω ιστοσελίδων. Η χρήση των συνδέσεων προς τρίτες ιστοσελίδες γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.

4.Περιορισμός Ευθύνης

Το διαγνωστικό εργαστήριο “Θεοδωράκος Ι.” δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια προκύψει από τη χρήση της ιστοσελίδας ή την αδυναμία πρόσβασης σε αυτήν. Η ιστοσελίδα παρέχεται “ως έχει” και το διαγνωστικό εργαστήριο “Θεοδωράκος Ι.” δεν κάνει καμία εγγύηση ή δήλωση σχετικά με την ακρίβεια, την εγκυρότητα, την πληρότητα ή την επάρκεια του περιεχομένου της Ιστοσελίδας.

5.Αλλαγές στους Όρους Χρήσης

Το διαγνωστικό εργαστήριο “Θεοδωράκος Ι.” διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση αντικαθιστώντας τους υπαρχοντες. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες καλούνται σε κάθε περίπτωση, πριν να λάβουν οποιαδήποτε υπηρεσία μέσω της ιστοσελίδας, να ενημερωθούν και, αν χρειαστεί, να αποδεχθούν εκ νέου τους τροποποιημένους όρους.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τους όρους χρήσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.